Åkeri och transportföretag i Molkom

Åkerier i Molkom

Annons:

I staden Molkom finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Molkom som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Värmland som ligger i närheten av Molkom.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Molkom som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Molkom flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Molkom, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Molkom

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Molkom vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Larsson Kjell & Aste Åkeri AB
Klockarv. 1
660 60 MOLKOM


Henry Nybergs Åkeri AB
Fageråshöjd 366
660 60 MOLKOM


Åkes Fjärr- & Lokaltransport AB
Utterstigen 52
660 60 MOLKOM


MickeS Åkeri i Molkom AB
Gällserud 513
660 60 MOLKOM


Ulf Lindbergs Åkeri
VÄRMLANDS HEDÅS VALL
660 60 MOLKOM


Jöab AB
Kyrkv. 3
660 60 MOLKOM


Gunnar Janssons Åkeri Gunnar, Lillemor och Ma, HB
Ö. Laskerud 303
660 60 MOLKOM


Fredrikssons Virkestransporter AB
Nyeds-duvenäs 315
660 60 MOLKOM

Annons:

Information om staden Molkom

Molkom är en tätort i Karlstads kommun, belägen mellan Karlstad och Filipstad i Värmlands län. I Molkom ligger Ed som var kyrkbyn i Nyeds socken. Ortnamnet Molkom nämns första gången år 1503 och skrevs då Molchen och Molchom.

Yta: 242,61 hektar
Invånarantal: 1863, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Molkom

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Molkom varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Molkom.

Här hittar du mer information om staden Molkom.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Molkom som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Värmland.