Åkeri och transportföretag i Likenäs

Åkerier i Likenäs

Annons:

I staden Likenäs finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Likenäs som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Värmland som ligger i närheten av Likenäs.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Likenäs som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Likenäs flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Likenäs, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Likenäs

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Likenäs vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Arnesson Åkeri AB, Gunnar
Likenäsv. 75
680 63 Likenäs


T-I Olssons Transport AB
Likenäsv. 75
680 63 Likenäs

Annons:

Information om staden Likenäs

Likenäs är en småort i Dalby socken i Torsby kommun belägen i Klarälvdalen. Likenäs var tingsplats för Älvdals härad till 1971.

Yta: 88 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Likenäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Likenäs varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Likenäs.

Här hittar du mer information om staden Likenäs.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Likenäs som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Värmland.