Åkeri och transportföretag i Kristinehamn

Åkerier i Kristinehamn

Annons:

I staden Kristinehamn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 18 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kristinehamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Värmland som ligger i närheten av Kristinehamn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kristinehamn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kristinehamn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kristinehamn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kristinehamn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kristinehamn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Wiréns Miljö & Transport AB (WMT)
Bojortgatan 9
681 30 KRISTINEHAMN


Friskens Åkeri AB
Liksåsen Boliden
681 95 Kristinehamn


LBC Logistik AB
Bojortgatan 9
681 30 KRISTINEHAMN


PM Åkeri AB
Ansgård 5
681 92 KRISTINEHAMN


C. Lundgrens Åkeri AB
Strömsbergsg. 5
681 32 KRISTINEHAMN


Rudskoga Bil & Däckservice AB
Sunnebol
681 96 KRISTINEHAMN


Wiréns Åkeri AB
Tredje Industrigatan 2
681 30 KRISTINEHAMN


Custom Audio & Pro Sound Installations Sweden AB
Västerlångg. 20
681 30 KRISTINEHAMN


Svenssons Åkeri AB, Sven
Mariestadsv. 6
681 92 KRISTINEHAMN


Gustavssons Åkeri AB, Roy
Visnums-kil Högberg
681 93 Kristinehamn


Expressfrakt Invest AB
070 - 225 41 55ExpressFrakt i Kristinehamn AB
Lagmansg. 1
681 34 KRISTINEHAMN


Backmans Åkeri i Kristinehamn AB
Murkelv. 9
681 35 Kristinehamn


Rudskoga Budtjänst AB
Första Industrigatan 2 A
681 30 KRISTINEHAMN


Thorins Åkeri AB
Första Industrigatan 8
681 30 KRISTINEHAMN


Daniel Sjölunds Åkeri AB
Räverud 1
681 92 KRISTINEHAMN


Nore I Kristinehamn AB
Dalg. 18
681 32 KRISTINEHAMN


Terräng Companiet - Bil & Fritid I Kristinehamn AB
Varvsg. 2
681 50 KRISTINEHAMN

Annons:

Information om staden Kristinehamn

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kristinehamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kristinehamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kristinehamn.

Här hittar du mer information om staden Kristinehamn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kristinehamn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Värmland.