Åkeri och transportföretag i Klässbol

Åkerier i Klässbol

Annons:

I staden Klässbol finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Klässbol som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Värmland som ligger i närheten av Klässbol.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Klässbol som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Klässbol flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Klässbol, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Klässbol

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Klässbol vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hungviks Transport, AB
V. Hungvik Nybråten
671 95 KLÄSSBOL


Stig Axelssons Åkeri AB
Näbbol Blombacka
671 95 KLÄSSBOL


Arvika Invest AB
Näbbol
671 95 KLÄSSBOL


Johnny Anderssons Åkeri Klässbol
Ö. Hungvik Sandviken 21
671 95 KLÄSSBOL


Bo Lennart Carlsson
Ö. Hungvik Sandviken 20
671 95 KLÄSSBOL

Annons:

Information om staden Klässbol

Klässbol är en mindre tätort i Arvika kommun. Klässbol är framför allt känt för Klässbols linneväveri, som bland annat väver linnedukarna till Nobelfesten och till en del av Sveriges ambassader. Vävningen sker i mekaniska jacquardvävstolar.

Yta: 58,40 hektar
Invånarantal: 293, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Klässbol

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Klässbol varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Klässbol.

Här hittar du mer information om staden Klässbol.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Klässbol som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Värmland.