Åkeri och transportföretag i Kil

Åkerier i Kil

Annons:

I staden Kil finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kil som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Värmland som ligger i närheten av Kil.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kil som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kil flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kil, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kil

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kil vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kran & Bodtransporter i Karlstad AB
Ö. Glänne Tomta 24
665 92 Kil


Fordonstjänst I Kil AB
Smidaregatan 1
665 33 KIL


Björn Andersson Entreprenad I Kil
Högåsen Där Nole
665 92 Kil


Malmgren, Ivo
S. Boda Stortomta 1
665 93 KIL


Kils Djurtransporter AB
Bures v. 18
665 33 KIL


Olséns Transport AB
Bonserud Gunnarsbyäng 21
665 91 KIL


Wiking Lantz Åkeri AB
Bures v. 8
665 33 KIL


B Björlins Åkeri
Skårebol 19
665 91 KIL

Annons:

Information om staden Kil

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kil

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kil varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kil.

Här hittar du mer information om staden Kil.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kil som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Värmland.