Åkeri och transportföretag i Karlstad

Åkerier i Karlstad

Annons:

I staden Karlstad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Karlstad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Värmland som ligger i närheten av Karlstad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Karlstad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Karlstad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Karlstad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Karlstad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Karlstad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Mejeritransporter Tord Johansson
Frög. 7
653 43 KARLSTAD


Jordells Åkeri & Entreprenad AB
Frög. 7
653 43 KARLSTAD


Konstruktören Handels- och Fastighets AB
Sågverksg. 49
652 21 Karlstad


Maltes Transport i Karlstad AB
Blekeg. 2
652 21 Karlstad


Börje Jönsson Åkeri AB
Välsviksleden 214
656 39 KARLSTAD


Kewab, Kenneth Wahlström AB
Fjärrviksv. 21
653 50 KARLSTAD


LBC Frakt i Värmland AB
Lovartsg. 3
652 21 Karlstad


Pressåkarna i Värmland AB
Rådalsv. 4
653 50 KARLSTAD


Åkeri AB Herman Sundin
Östanvindsg. 22
652 21 Karlstad


Pj:s Bud & Kurir AB
Gjuterig. 3
652 21 Karlstad


LITAB
Anna Stjärnhöks v. 12
653 46 Karlstad


Jonsson Åkeri AB, Kennet
0554 - 107 78


Annons:

Information om staden Karlstad

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Karlstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Karlstad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Karlstad.

Här hittar du mer information om staden Karlstad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Karlstad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Värmland.