Åkeri och transportföretag i Grums

Åkerier i Grums

Annons:

I staden Grums finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Grums som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Värmland som ligger i närheten av Grums.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Grums som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Grums flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Grums, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Grums

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Grums vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Nor Åkeri AB
Väsbyv. 1
664 34 GRUMS


Malsjö Transport
Malsjö 31
664 91 Grums


Ftm Schakt & Maskin
Markvatten Där Öste
664 91 Grums


Arne Larssons Åkeri AB
Karlbergsg. 5
664 33 Grums


Kjellgren Åkeri AB, Ingemar
Öbergsg. 12
664 33 Grums


Grums Maskintransporter
Tulpanv. 22
664 32 GRUMS


Värmlands Auto-Maskintransport AB
Florav. 32
664 32 GRUMS


Roland Lindströms Åkeri AB
Lång Sandviken
664 91 Grums

Annons:

Information om staden Grums

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Grums

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Grums varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Grums.

Här hittar du mer information om staden Grums.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Grums som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Värmland.