Åkeri och transportföretag i Filipstad

Åkerier i Filipstad

Annons:

I staden Filipstad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Filipstad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Värmland som ligger i närheten av Filipstad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Filipstad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Filipstad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Filipstad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Filipstad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Filipstad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

SMA Mineral Logistik & Entreprenad AB
0590 - 166 15WMT Konsult AB
Kalhyttan 10
682 91 Filipstad


Thure Janssons Åkeri i Filipstad AB
Hedvigslund 1
682 92 FILIPSTAD


Persbergs Renhållning AB
Persberg G. Lokstallarna
682 40 Filipstad


Adolfsson Entreprenad AB
Jonstorpsv. 25 C
682 33 Filipstad


G Lindströms Åkeri AB
Östra v. 46
682 34 FILIPSTAD


B & L Nordströms Åkeri
Kruses v. 11
682 91 Filipstad


Hööks Åkeri AB
Hantverksg. 18 B
682 31 Filipstad


Sma Mineral Logistik & Entreprenad AB
Gåsgruvan Knaggebo
682 92 FILIPSTAD


Höök Jansson Åkeri AB
Hantverksg. 18 B
682 31 Filipstad


Svärd, Leif
Persberg Hammarrepet 1
682 92 FILIPSTAD


Frykholms Åkeri AB
Spångbergsv. 52
682 32 FILIPSTAD

Annons:

Information om staden Filipstad

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Filipstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Filipstad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Filipstad.

Här hittar du mer information om staden Filipstad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Filipstad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Värmland.