Åkeri och transportföretag i Deje

Åkerier i Deje

Annons:

I staden Deje finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Deje som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Värmland som ligger i närheten av Deje.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Deje som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Deje flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Deje, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Deje

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Deje vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB
Halla 5
669 91 DEJE


Pallin Åkeri AB
Älvdalsv. 67
669 31 DEJE


Roger Videkull, Rovab AB
Utterv. 12
669 32 Deje


S Å Dahlström Åkeri
Halla 5
669 91 DEJE

Annons:

Information om staden Deje

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Deje

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Deje varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Deje.

Här hittar du mer information om staden Deje.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Deje som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Värmland.