Åkeri och transportföretag i Vittinge

Åkerier i Vittinge

Annons:

I staden Vittinge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vittinge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Vittinge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vittinge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vittinge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vittinge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vittinge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vittinge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Leif Björk
Näsbov. 7 B
744 95 VITTINGE


Björk, Christer
G. Landsv. 121
744 95 VITTINGE


L Björks Åkeri Och Lantbruk AB
Näsbov. 7 B
744 95 VITTINGE


Västeråker Gräv och Transport
G. Landsv. 135
744 95 VITTINGE


Kåab Thomas & Leif Karlssons Åkeri AB
G. Landsv. 48
744 95 VITTINGE

Annons:

Information om staden Vittinge

Vittinge är en tätort i Heby kommun och kyrkbyn i Vittinge socken i Uppsala län, Uppland. Samhället delas av riksväg 72 samt järnvägen (Dalabanan). Namnet skrevs 1344 de Hwitunge.

Yta: 130,34 hektar
Invånarantal: 460, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vittinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vittinge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vittinge.

Här hittar du mer information om staden Vittinge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vittinge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.