Åkeri och transportföretag i Vattholma

Åkerier i Vattholma

Annons:

I staden Vattholma finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vattholma som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Vattholma.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vattholma som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vattholma flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vattholma, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vattholma

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vattholma vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Martinssons Åkeri AB Mats
Karskulla 54
743 93 Vattholma


Råstabergs Åkeri AB
Råstaberg
743 93 Vattholma


QPM i Uppsala AB
Stenby
743 50 VATTHOLMA

Annons:

Information om staden Vattholma

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vattholma

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vattholma varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vattholma.

Här hittar du mer information om staden Vattholma.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vattholma som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.