Åkeri och transportföretag i Vänge

Åkerier i Vänge

Annons:

I staden Vänge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vänge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Vänge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vänge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vänge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vänge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vänge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vänge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hagman, Ingemar
Ålbo 134
740 20 Vänge


Östlunds Åkeri
Hagby Lugnet 126
740 20 Vänge


Eriksson Åkeri & Entreprenad, Mats
Onsike 41
740 20 Vänge


Hans Dalin Åkeri AB
Skillsta
740 20 Vänge


P.W. Transport & Entreprenad
Finnsta 422
740 20 Vänge


Anton Hedenskogs Entreprenad
Vangsbyv. 118
740 20 Vänge


Hagman Åkeri
Ålbo
740 20 Vänge


Andersson Thord & Söner Åkeri AB
Vänge-bärby 17
740 20 Vänge


Henrik Allenmark Data AB
Finnsta 112
740 20 Vänge


Vänge Åkeri AB
Långtibble
740 20 Vänge


Al:S Åkeri
Lantmätarv. 4 A
740 20 Vänge


Sören Janssons Åkeri
Parisvägen 1
740 20 Vänge

Annons:

Information om staden Vänge

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånarantal: 1331, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vänge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vänge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vänge.

Här hittar du mer information om staden Vänge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vänge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.