Åkeri och transportföretag i Uppsala

Åkerier i Uppsala

Annons:

I staden Uppsala finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Uppsala som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Uppsala.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Uppsala som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Uppsala flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Uppsala, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Uppsala

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Uppsala vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Mälarfrakt AB, Trailertransporter
Faxan
755 96 Uppsala


Transschakt
Sågarg. 16
753 18 Uppsala


Sven Johanssons Åkeri AB
Sågarg. 22
753 18 Uppsala


Sören Carlsson Åkeri
Mariedalsg. 8
754 53 Uppsala


Gimo Åkeri Fjärr AB
Sofielundsg. 5
753 23 Uppsala


Lindgrens Åkeri AB, Magnus
Gäsmesta 212
755 92 Uppsala


Thorell Stig Åkeri AB
Ginstv. 44
755 50 Uppsala


Uppsala Stadsbud
S:t Eriks Gränd 6
753 10 Uppsala


Flyttfirma Östra Aros Transport
Vaksala Eke Hus E
755 94 Uppsala


MLT
Spikg. 1
751 06 UPPSALA


Expresservice i Sverige AB
Gnistag. 5
754 54 UPPSALA


A-J Express Service AB
Nymansg. 4
753 23 Uppsala

Annons:

Information om staden Uppsala

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Uppsala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Uppsala varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Uppsala.

Här hittar du mer information om staden Uppsala.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Uppsala som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.