Åkeri och transportföretag i Tierp

Åkerier i Tierp

Annons:

I staden Tierp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Tierp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Tierp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Tierp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Tierp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Tierp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Tierp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Tierp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sölves Bärgninstjänst
Greveg. 32
815 40 Tierp


Manolitos Flytt, Frakt, Städ o. Magasinering
Greveg. 1
815 41 TIERP


Tierps Krantjänst, AB
Västerensta 313
815 91 Tierp


Tierps Transport & Återvinning AB
Skolg. 2
815 40 Tierp


Månkarbo Last & Schakt AB
Greveg. 1
815 41 TIERP


Trafik I Villbo AB
Tallmov. 17
815 93 Tierp


Fäbod Transport & Logistik, AB
Pilbo 105
815 91 Tierp


Jan OweS Distribution AB
Gillberga 126
815 92 TIERP


Svea Transport AB
Bäggebyg. 11 C
815 37 Tierp

Annons:

Information om staden Tierp

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Tierp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Tierp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Tierp.

Här hittar du mer information om staden Tierp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Tierp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.