Åkeri och transportföretag i Tärnsjö

Åkerier i Tärnsjö

Annons:

I staden Tärnsjö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Tärnsjö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Tärnsjö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Tärnsjö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Tärnsjö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Tärnsjö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Tärnsjö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Tärnsjö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Eriksson, Jan Olov
Östanås 117
740 45 TÄRNSJÖ


Brunnvalla Åkeri, AB
Brunnvalla 216
740 45 TÄRNSJÖ


KOM i Tärnsjö AB
Hällby
740 45 TÄRNSJÖ


Karlssons Åkeri AB, Peder
Kapellv. 22
740 45 TÄRNSJÖ


Ingstedts Åkeri AB
Vretav. 3
740 45 TÄRNSJÖ


Tlt, Tärnsjö Lokaltransporter AB
Vretav. 3
740 45 TÄRNSJÖ


Stalbo Åkeri AB
Stalbo
740 45 TÄRNSJÖ


Hellmans Åkeri AB, Christer
0292 - 420 05Stalbo Åkeri
Stalbo 501
740 45 TÄRNSJÖ


Max - Last i Tärnsjö
Kapellv. 22
740 45 TÄRNSJÖ

Annons:

Information om staden Tärnsjö

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånarantal: 1221, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Tärnsjö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Tärnsjö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Tärnsjö.

Här hittar du mer information om staden Tärnsjö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Tärnsjö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.