Åkeri och transportföretag i Skyttorp

Åkerier i Skyttorp

Annons:

I staden Skyttorp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Skyttorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Skyttorp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Skyttorp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Skyttorp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Skyttorp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Skyttorp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Skyttorp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lindström Transport i Skyttorp HB
Bodav. 1
743 94 SKYTTORP


Peter Martinsson Entreprenad AB
Tensta-knivsta 83
743 94 SKYTTORP


Fraktbolaget Fbt AB
Örkälla 11
743 94 SKYTTORP

Annons:

Information om staden Skyttorp

Skyttorp är en tätort längs ostkustbanan, 30 km norr om Uppsala längs väg 290 mot Österbybruk, i norra delen av Uppsala kommun. Namnet Skyttorp härrör troligen från 1600-talet då en person som kallades "Mats Skytt" var anställd som jägare vid Salsta.

Yta: 88,98 hektar
Invånarantal: 666, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Skyttorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Skyttorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Skyttorp.

Här hittar du mer information om staden Skyttorp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Skyttorp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.