Åkeri och transportföretag i Skutskär

Åkerier i Skutskär

Annons:

I staden Skutskär finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Skutskär som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Skutskär.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Skutskär som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Skutskär flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Skutskär, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Skutskär

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Skutskär vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bröderna Larssons Last & Transport AB
Myrhagsg. 5
814 40 SKUTSKÄR


A-Contracting AB
Gävlev. 30
814 31 SKUTSKÄR


Sjöberg, Hans Rudolf Jörgen
Stenvretsv. 20
814 92 Skutskär


R,Stafrin Firma
Gävlev. 85
814 93 SKUTSKÄR


Wibax Logistics AB
Gävlev. 1
814 42 SKUTSKÄR


Mats Bromarks Åkeri AB
Skubbviksv. 9
814 93 SKUTSKÄR


Mina Händer Dina Verktyg
Forsv. 5
814 31 SKUTSKÄR


Pär Adriansson Entreprenad & Transport
Jonasg. 6
814 41 Skutskär


Öhlanders åkeri AB, Peter
Gårdskärsv. 40
814 93 SKUTSKÄR


Transportbolaget I Uppland AB
Bultbov. 8
814 42 SKUTSKÄR


Tomas Östlund Åkeri AB
Skubbviksv. 6
814 93 SKUTSKÄR


Johansson, Leif Thomas
Bultbov. 8 B
814 42 SKUTSKÄR


Gårdskärs Åkeri & Buss AB
Nedergårdsv. 18
814 93 SKUTSKÄR


Betong Transport I Skutskär AB
Myrhagsg. 2
814 40 SKUTSKÄR

Annons:

Information om staden Skutskär

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånarantal: 6075, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Skutskär

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Skutskär varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Skutskär.

Här hittar du mer information om staden Skutskär.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Skutskär som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.