Åkeri och transportföretag i Skärplinge

Åkerier i Skärplinge

Annons:

I staden Skärplinge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Skärplinge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Skärplinge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Skärplinge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Skärplinge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Skärplinge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Skärplinge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Skärplinge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Söderström Bengt Åkeri AB
Försäter 200
819 61 SKÄRPLINGE


Conny Johanssons Åkeri AB
Honungsv. 25
819 30 SKÄRPLINGE


Janssons Åkeri AB, Örjan
Tvärv. 12
819 30 SKÄRPLINGE


Södermans Åkeri AB, Kjell
Nynäsv. 3
819 30 SKÄRPLINGE

Annons:

Information om staden Skärplinge

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Skärplinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Skärplinge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Skärplinge.

Här hittar du mer information om staden Skärplinge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Skärplinge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.