Åkeri och transportföretag i Östhammar

Åkerier i Östhammar

Annons:

I staden Östhammar finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Östhammar som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Östhammar.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Östhammar som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Östhammar flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Östhammar, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Östhammar

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Östhammar vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

JOKAB, John Karlsson Åkeri AB
Verkstadsv. 7
742 34 östhammar


Johansson B-O Entreprenad & Transport AB
Mälby 5
742 91 ÖSTHAMMAR


Flyttfirma Östra Aros Transport AB
Nolsterby
742 91 ÖSTHAMMAR


B & T Skogstransporter AB
Marka 282
742 92 östhammar


Rönnblad Transport Och Bygg
Rapphöneg. 3
742 36 östhammar


Isacsons Betonghåltagning, AB
L. Aspö 138
742 94 östhammar


F Johansson Åkeri, AB
Uppskedika 272
742 92 östhammar

Annons:

Information om staden Östhammar

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Östhammar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Östhammar varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Östhammar.

Här hittar du mer information om staden Östhammar.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Östhammar som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.