Åkeri och transportföretag i Östervåla

Åkerier i Östervåla

Annons:

I staden Östervåla finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Östervåla som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Östervåla.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Östervåla som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Östervåla flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Östervåla, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Östervåla

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Östervåla vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Andersson Åkeri AB, Niclas
Dillners v. 5
740 46 ÖSTERVÅLA


Tld Transport AB
Ol-jansv. 11 D
740 46 ÖSTERVÅLA


Flisbilen Från Våla AB
Kanikebo
740 46 ÖSTERVÅLA


Ronnie Söderlunds Åkeri
Vreta 230
740 46 ÖSTERVÅLA


Roland Lundins Åkeri AB
Ettinga
740 46 ÖSTERVÅLA


Markussons Åkeri AB, Erland
Buckarby
740 46 ÖSTERVÅLA


Lövlunda Entreprenad AB
Sillebo 104 Lövlunda
740 46 ÖSTERVÅLA


Tomsun Transport
Hindersbo 616
740 46 ÖSTERVÅLA


Stormlinds Transport HB
Uppsalav. 13
740 46 ÖSTERVÅLA


Erland Markussons Åker
Buckarby 132
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:

Information om staden Östervåla

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Östervåla

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Östervåla varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Östervåla.

Här hittar du mer information om staden Östervåla.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Östervåla som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.