Åkeri och transportföretag i Öregrund

Åkerier i Öregrund

Annons:

I staden Öregrund finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Öregrund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Öregrund.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Öregrund som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Öregrund flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Öregrund, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Öregrund

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Öregrund vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Mikael Erikssons Åkeri AB
Timmermansv. 26
742 41 öregrund


Jokab Förvaltning AB
Rådhusg. 1
742 42 ÖREGRUND


Erikssons Åkeri AB, Mikael
Timmermansv. 26
742 41 öregrund


Taxi Nord Ost AB
Fyrskeppsv. 20
742 41 öregrund


Sunnanö Åkeri & Fritid
Sunnanö
742 43 öregrund

Annons:

Information om staden Öregrund

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Öregrund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Öregrund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Öregrund.

Här hittar du mer information om staden Öregrund.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Öregrund som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.