Åkeri och transportföretag i Örbyhus

Åkerier i Örbyhus

Annons:

I staden Örbyhus finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Örbyhus som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Örbyhus.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Örbyhus som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Örbyhus flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Örbyhus, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Örbyhus

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Örbyhus vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

CM Åkeri AB
Hamra Vendel 226
748 95 ÖRBYHUS


Jivander Transport, AB
Väster-ekeby 336
748 94 örbyhus


Tapper & Sandström AB
Gryttby 258
748 95 ÖRBYHUS


Lars Johnsson Åkeri
Väster-ekeby 322
748 94 örbyhus


A.Strands Transportservice
Bergby 222 Komotet
748 95 ÖRBYHUS


Pär Lundins Åkeri, AB
Berg 139
748 94 örbyhus


Triller Transport
Roslagsv. 41 B
748 42 ÖRBYHUS


M P Åkeri AB
Tegelsmorav. 27
748 42 ÖRBYHUS


Löfs Schakt AB
Upplanda
748 94 örbyhus


Pär Lundin
Berg 139
748 94 örbyhus


Jakobssons Åkeri HB
Gyllby 226
748 94 örbyhus


K & Ö Åkeri & Entreprenad AB
Tegelsmorav. 32
748 42 ÖRBYHUS


Ekö Åkeri HB
Tegelsmorav. 32
748 42 ÖRBYHUS


Leif Niska Åkeri
Gryttby 247
748 95 ÖRBYHUS

Annons:

Information om staden Örbyhus

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånarantal: 1984, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Örbyhus

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Örbyhus varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Örbyhus.

Här hittar du mer information om staden Örbyhus.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Örbyhus som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.