Åkeri och transportföretag i Karlholmsbruk

Åkerier i Karlholmsbruk

Annons:

I staden Karlholmsbruk finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Karlholmsbruk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Karlholmsbruk.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Karlholmsbruk som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Karlholmsbruk flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Karlholmsbruk, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Karlholmsbruk

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Karlholmsbruk vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Eklöf, Henrik
Karlitplan 6 C
819 40 KARLHOLMSBRUK


Transporttjänst i Karlholm AB
Kornsved 111
819 62 KARLHOLMSBRUK


Sandby Transport, AB
Sandby 240 F
819 62 KARLHOLMSBRUK


Björks Åkeri AB, Lasse
Aspv. 3
819 40 KARLHOLMSBRUK


Widlunds Åkeri AB
Näs 408
819 62 KARLHOLMSBRUK

Annons:

Information om staden Karlholmsbruk

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Karlholmsbruk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Karlholmsbruk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Karlholmsbruk.

Här hittar du mer information om staden Karlholmsbruk.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Karlholmsbruk som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.