Åkeri och transportföretag i Hargshamn

Åkerier i Hargshamn

Annons:

I staden Hargshamn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hargshamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Hargshamn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hargshamn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hargshamn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hargshamn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hargshamn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hargshamn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Tyresö Marin KB
Björkv. 2
742 50 HARGSHAMN

Annons:

Information om staden Hargshamn

Hargshamn är en tätort i Östhammars kommun belägen vid Galtfjärden. Hamnen har varit i drift sedan 1600-talet. Hamnen var då exporthamn för stångjärn från Hargs bruk.

Yta: 81 hektar
Invånarantal: 312, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hargshamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hargshamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hargshamn.

Här hittar du mer information om staden Hargshamn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hargshamn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.