Åkeri och transportföretag i Hållnäs

Åkerier i Hållnäs

Annons:

I staden Hållnäs finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hållnäs som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Hållnäs.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hållnäs som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hållnäs flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hållnäs, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hållnäs

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hållnäs vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sikhjälma Åkeri & Entreprenad AB
Sikhjälma 320
819 63 HÅLLNÄS


Sikhjälma Åkeri
Sikhjälma 320
819 63 HÅLLNÄS


Knutab Entreprenad AB
Barknåre 302
819 65 HÅLLNÄS


Per & Håkan Erikssons Åkeri AB
Vavd 208
819 65 HÅLLNÄS


Hållnäs Gräv & Transport AB
Hjälmunge 465
819 64 Hållnäs

Annons:

Information om staden Hållnäs

Edvalla (Hållnäs) är kyrkbyn i Hållnäs socken i Tierps kommun i Uppland. Statistiska centralbyrån klassar orten som småort under namnet Hållnäs. Här ligger Hållnäs kyrka.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 87, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hållnäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hållnäs varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hållnäs.

Här hittar du mer information om staden Hållnäs.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hållnäs som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.