Åkeri och transportföretag i Gimo

Åkerier i Gimo

Annons:

I staden Gimo finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Gimo som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Gimo.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Gimo som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Gimo flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Gimo, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Gimo

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Gimo vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Korsbron Åkeri AB
Korsbron 15
747 95 Gimo


Stefan Sandins Åkeri AB
Textilg. 4
747 42 Gimo


Karlsson, Leif Holger
N. Hökhuvudsv. 9
747 95 Gimo


Gimo Transport AB
Långg. 18
747 42 Gimo


Emil Martinsen Transport, AB
Rönng. 20
747 41 GIMO


Heléns Åkeri AB, Sven
Lugnet Valde
747 95 Gimo

Annons:

Information om staden Gimo

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Gimo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Gimo varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Gimo.

Här hittar du mer information om staden Gimo.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Gimo som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.