Åkeri och transportföretag i Fjärdhundra

Åkerier i Fjärdhundra

Annons:

I staden Fjärdhundra finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Fjärdhundra som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Fjärdhundra.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Fjärdhundra som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Fjärdhundra flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Fjärdhundra, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Fjärdhundra

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Fjärdhundra vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Olsson & Söner Åkeri AB, Bert
Altuna Högsberga 1
749 71 FJÄRDHUNDRA


KHL Transporter
Torstuna Grinda 18
749 72 Fjärdhundra


Fjärdhundra Åkeri AB
Simtuna Vånga 10
749 72 Fjärdhundra


Holmers Transport AB
Ringv. 12
749 70 Fjärdhundra


Nte Transport
Storskogsv. 31
749 72 Fjärdhundra

Annons:

Information om staden Fjärdhundra

Fjärdhundra är en tätort i Enköpings kommun i Uppsala län. Orten ligger i Simtuna socken cirka 18 kilometer nordväst om Enköping invid riksväg 70 samt länsväg 254. Väster om tätorten ligger Simtuna kyrka.

Yta: 108,35 hektar
Invånarantal: 951, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Fjärdhundra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Fjärdhundra varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Fjärdhundra.

Här hittar du mer information om staden Fjärdhundra.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Fjärdhundra som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.