Åkeri och transportföretag i Ekolsund

Åkerier i Ekolsund

Annons:

I staden Ekolsund finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ekolsund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Ekolsund.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ekolsund som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ekolsund flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ekolsund, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ekolsund

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ekolsund vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ekolsunds Åkeri o. Verkstads AB
Husby-sjutolft Kysinge 6
749 50 Ekolsund


S Åhlén Transport AB
Litslena-hällby 1
749 50 Ekolsund


Klok Åkeri AB
Uddv. 20
749 50 Ekolsund


Stall Ville Nisonen HB
Husby-sjutolft 11
749 50 Ekolsund


R.Pettersson Entreprenad AB
Husby-sjutolft Ekolsund 48
749 50 Ekolsund

Annons:

Information om staden Ekolsund

Ekolsund är en småort i Enköpings kommun, belägen mellan Enköping och Bålsta i Husby-Sjutolfts socken vid Ekolsundsviken. Orten har fått sitt namn efter viken Ekoln som tidigare hade ett utlopp i övriga Mälaren här. Landhöjningen har dock gjort att sundet försvunnit.

Yta: 25 hektar
Invånarantal: 79, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ekolsund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ekolsund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ekolsund.

Här hittar du mer information om staden Ekolsund.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ekolsund som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.