Åkeri och transportföretag i Almunge

Åkerier i Almunge

Annons:

I staden Almunge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Almunge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Almunge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Almunge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Almunge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Almunge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Almunge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Almunge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Grips Åkeri, Ola
Ramparbolsv. 15
740 10 ALMUNGE


Mathias Grips Åkeri AB
Elov Moos v. 2
740 10 ALMUNGE


Rocknatt AB
Moga 62
740 10 ALMUNGE


E.Nordströms Åkeri
Rasbo Björkkulla 14
740 10 ALMUNGE


Faringe Entreprenad AB
SOLVIK FARINGE
740 10 ALMUNGE


Bröderna Thuns Åkeri HB
TÄBY FARINGE
740 10 ALMUNGE


HLS Schaktentreprenad AB
Almunge-söderby 260
740 10 ALMUNGE


Uppsala Distributionstjänst AB
LUGNET Haga
740 10 ALMUNGE


Grips Åkeri Ola & Kalle AB
Ramparbolsv. 15
740 10 ALMUNGE


Peter Juhlin Åkeri
Taborv. 7
740 10 ALMUNGE


L-O Andersson Åkeri AB
Öster-edinge Ullerhagen 8
740 10 ALMUNGE


Markus Wallmark Åkeri AB
Mogav. 1
740 10 ALMUNGE


Ge Trading HB
ROSENHILL
740 10 ALMUNGE

Annons:

Information om staden Almunge

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Yta: 84,54 hektar
Invånarantal: 813, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Almunge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Almunge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Almunge.

Här hittar du mer information om staden Almunge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Almunge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Uppsala.