Åkeri och transportföretag i Vega

Åkerier i Vega

Annons:

I staden Vega finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vega som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Vega.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vega som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vega flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vega, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vega

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vega vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Willes Transport AB
Jökelv. 69
136 49 Vega


Flygges Transport AB
Palanders v. 23
136 49 Vega


Osew Bygg & Tjänster
Söderhagsv. 12 A
136 49 Vega


Jan Ullman Kylfrakt AB
Nordqvists v. 8
136 49 Vega

Annons:

Information om staden Vega

Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Yta:
Invånarantal: , år

Priser för åkeri och speditörer i Vega

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vega varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vega.

Här hittar du mer information om staden Vega.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vega som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.