Åkeri och transportföretag i Vaxholm

Åkerier i Vaxholm

Annons:

I staden Vaxholm finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vaxholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Vaxholm.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vaxholm som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vaxholm flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vaxholm, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vaxholm

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vaxholm vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Knuff Sjöentreprenad AB
070 - 661 81 11Erka Transport AB
Uteke 2
185 93 VAXHOLM


Silverån Entreprenad AB
Barrskogsv. 14
185 94 Vaxholm


Ant Transport AB
Strandg. 3
185 32 Vaxholm


R-Ö Transport AB
Bygårdsv. 36
185 94 Vaxholm


Mats Norling Servicecenter
Överbyslingan 72
185 95 VAXHOLM


S-E Brännström Åkeri AB
Strandg. 7
185 32 Vaxholm


Peter Åkerlunds Åkeri, AB
Vegabacken 11
185 41 Vaxholm


Tynninge By Åkeri
Tynningöv. 100
185 92 Vaxholm


S.B. Åkeri och Marinteknik
Karl Martins v. 6
185 33 VAXHOLM


Resursia AB
Karl Martins v. 6
185 33 VAXHOLM

Annons:

Information om staden Vaxholm

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vaxholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vaxholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vaxholm.

Här hittar du mer information om staden Vaxholm.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vaxholm som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.