Åkeri och transportföretag i Värmdö

Åkerier i Värmdö

Annons:

I staden Värmdö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Värmdö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Värmdö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Värmdö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Värmdö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Värmdö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Värmdö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Värmdö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kentas Last och Schakt AB
Älvsbyv. 5
139 52 VÄRMDÖ


Consale AB
Älvsbyv. 3
139 52 VÄRMDÖ


Borgegård, Gösta Firman
Vitsippev. 4
139 30 VÄRMDÖ


Tour and Transportservice AB
Mariebergsv. 11
139 30 VÄRMDÖ

Annons:

Information om staden Värmdö

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Priser för åkeri och speditörer i Värmdö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Värmdö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Värmdö.

Här hittar du mer information om staden Värmdö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Värmdö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.