Åkeri och transportföretag i Vallentuna

Åkerier i Vallentuna

Annons:

I staden Vallentuna finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vallentuna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Vallentuna.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vallentuna som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vallentuna flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vallentuna, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vallentuna

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vallentuna vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

J:Son Mark och Maskin AB
Cedersdalsv. 10
186 40 VALLENTUNA


TBA Transporter AB
Okvistav. 28 C
186 40 VALLENTUNA


J.Lips Transport AB
Blekingev. 43
186 45 Vallentuna


Lund Gunnar, Firma
Gällstav. 22
186 92 Vallentuna


Lastbilcentralen Danderyd-Kedjan AB
Cedersdalsv. 5 B
186 40 VALLENTUNA


Lastbilcentralen Danderyd-Kedjan AB
Cedersdalsv. 5 B
186 23 Vallentuna


K Bagger Transport Sverige AB
Berga 24
186 92 Vallentuna


Nicclast AB
Stängselbodav. 37
186 92 Vallentuna


D-Krafter HB
Skålhamrav. 91
186 92 Vallentuna


Kragsta Logistic Premises Ek. För.
Skålhamrav. 91
186 92 Vallentuna


Leif Gyllanders Åkeri
Angarns-haga 2 C
186 91 VALLENTUNA

Annons:

Information om staden Vallentuna

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vallentuna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vallentuna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vallentuna.

Här hittar du mer information om staden Vallentuna.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vallentuna som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.