Åkeri och transportföretag i Tumba

Åkerier i Tumba

Annons:

I staden Tumba finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Tumba som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Tumba.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Tumba som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Tumba flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Tumba, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Tumba

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Tumba vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Flyttsupporten Stockholm AB
Hålv. 4
147 53 TUMBA


Transportörerna i Tumba AB
Götav. 7
147 31 TUMBA


Tedh Elestad Åkeri AB
Finkmossv. 174
147 34 Tumba


P.A Enströms Bud & Transport
Lantjägarv. 120
147 55 TUMBA


Jlc Konsult
Stockstigen 7
147 52 Tumba


Düzgün Transport Stockholm AB
Passv. 37
147 53 TUMBA


T L Bud AB
Odlingsv. 22
147 50 Tumba


Wikholm Åkeri AB
Broängsv. 34 A
147 32 Tumba


Åkeri Pimo HB
Finkmossv. 112
147 34 Tumba


Alexis Bud & Transport AB
Hökbursv. 34
147 42 TUMBA


Peter Forsberg Åkeri AB
Finkmossv. 112
147 34 Tumba


Hlg Pack Delivery AB
Blomsterv. 14
147 31 TUMBA

Annons:

Information om staden Tumba

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Tumba

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Tumba varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Tumba.

Här hittar du mer information om staden Tumba.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Tumba som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.