Åkeri och transportföretag i Sundbyberg

Åkerier i Sundbyberg

Annons:

I staden Sundbyberg finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sundbyberg som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Sundbyberg.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sundbyberg som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sundbyberg flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sundbyberg, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sundbyberg

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sundbyberg vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Conto AB
Vinterg. 6
172 69 Sundbyberg


Huusko Express AB
Bergsg. 15
172 71 SUNDBYBERG


Sundbyberg Resurs Bygg AB
Elieg. 16
172 73 SUNDBYBERG


Budis Sthlm AB
Stallgatan 30
174 63 Sundbyberg


Ursviks Åkeri AB
Mjölnerbacken 22
174 48 SUNDBYBERG


Logistic and Traffic Management Scandinavia AB
Lavettv. 23
174 59 SUNDBYBERG


Jomo Transport AB
Karlav. 44
172 76 Sundbyberg


Sundbybergs Piano & Flyttexpress
Vinterg. 6
172 69 Sundbyberg


Kbe Transport
Kavaljersbacken 10
174 42 SUNDBYBERG


Mjmtransport KB
Tuleg. 80
172 72 Sundbyberg


Hk Naturkommunikation
Fågelsången 13 B
172 32 Sundbyberg


Ama Transport AB
070 - 439 66 43


Annons:

Information om staden Sundbyberg

Sundbybergs kommun eller Sundbybergs stad är en kommun i Stockholms län. Den kommunala administrationen är belägen i stadsdelen Hallonbergen. Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Sundbybergs kommun är Sveriges till ytan minsta.

Yta: 8,79 km2
Invånarantal: 46 110, år 2015

Priser för åkeri och speditörer i Sundbyberg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sundbyberg varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sundbyberg.

Här hittar du mer information om staden Sundbyberg.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sundbyberg som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.