Åkeri och transportföretag i Stenhamra

Åkerier i Stenhamra

Annons:

I staden Stenhamra finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Stenhamra som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Stenhamra.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Stenhamra som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Stenhamra flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Stenhamra, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Stenhamra

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Stenhamra vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Wanderley Transport AB
Klevbergsv. 14
179 60 Stenhamra


Munsö Transporter AB
Strandv. 5
179 61 STENHAMRA


H.Svantesson Åkeri AB
Sjöhällsv. 14
179 61 STENHAMRA


Ekerö Småfrakt HB
Silvav. 11
179 63 STENHAMRA


Lövhagens Transport, AB
Bladgränd 3
179 62 Stenhamra


Allmar Bygg Och Fasad AB
Ängsv. 12 B
179 61 STENHAMRA


Hans Svantesson Åkeri
Sjöhäll
179 61 STENHAMRA


Pallexpressen i Stockholm AB
Smedsbacksv. 12
179 61 STENHAMRA


BAG Installation AB
Alviksv. 10
179 62 Stenhamra

Annons:

Information om staden Stenhamra

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Stenhamra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Stenhamra varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Stenhamra.

Här hittar du mer information om staden Stenhamra.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Stenhamra som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.