Åkeri och transportföretag i Sorunda

Åkerier i Sorunda

Annons:

I staden Sorunda finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sorunda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Sorunda.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sorunda som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sorunda flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sorunda, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sorunda

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sorunda vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lisö Maskin & Åkeri AB
Lappalund 16
148 97 SORUNDA


Jonas Nordin Åkeri & Entreprenad AB
Fagerlundsv. 19
148 96 Sorunda


J.Å.B Åkeri AB
Björkbacken 4
148 96 Sorunda


Brennius Åkeri & Transport AB, Hans
Hästnäsv. 81
148 97 SORUNDA


Forslins Åkeri Sorunda AB, T
Hoxla Byväg 22
148 70 Sorunda


Gudby Gård
Gudby 11
148 70 Sorunda


Almis AB
Kamp Transport AB
Hästnäsv. 12
148 97 SORUNDA


S-G Johanssons Åkeri AB
Otterstav. 2
148 70 Sorunda


C. FreskS Åkeri
Konvaljev. 6
148 71 SORUNDA


Micke Laakso Åkeri AB
Anneberg 43
148 96 Sorunda


N G Åbergs Åkeri
Långbackav. 2
148 70 Sorunda


Rangsta Åkeri AB
Grönviks Sjöv. 3
148 97 SORUNDA

Annons:

Information om staden Sorunda

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sorunda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sorunda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sorunda.

Här hittar du mer information om staden Sorunda.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sorunda som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.