Åkeri och transportföretag i Solna

Åkerier i Solna

Annons:

I staden Solna finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Solna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Solna.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Solna som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Solna flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Solna, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Solna

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Solna vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Cb Solutions Entreprenad AB
Jungfrudansen 58
171 51 Solna


Blå Expressen
Österv. 6
169 52 Solna


BPO4U
Gustav III:s Boulevard 18
169 73 SOLNA


Hatims Import/Export
Jungfrudansen 90
171 51 Solna


Millqvist Budservice
Törnbacken 2
170 67 Solna


Green Cargo AB
Svetsarv. 10
171 41 SOLNA


Hanman AB
Erik Sandbergs g. 48
169 34 Solna


Br. Leino Bil & Transport AB
070 - 315 68 40Solnafixxarna Ekonomisk Förening
Englundav. 9
171 41 SOLNA


Carls Vagn och Transport AB
Ankdammsg. 5 E
171 67 SOLNA


Hagerman Åkeri AB, T.L.
Björnstigen 36
170 72 Solna


Solna Flytt, Bud Och Städ Tjänst
Rådjursstigen 5
170 76 Solna

Annons:

Information om staden Solna

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Priser för åkeri och speditörer i Solna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Solna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Solna.

Här hittar du mer information om staden Solna.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Solna som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.