Åkeri och transportföretag i Sollentuna

Åkerier i Sollentuna

Annons:

I staden Sollentuna finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sollentuna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Sollentuna.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sollentuna som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sollentuna flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sollentuna, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sollentuna

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sollentuna vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Billefält Transport AB
Kappetorpsv. 1
192 77 SOLLENTUNA


Edsbacka Entreprenad
Terrängv. 1
192 48 SOLLENTUNA


A-J Express Service AB
Sidensvansv. 8
192 55 SOLLENTUNA


Turebergs Transport AB
Kappetorpsv. 1
192 77 SOLLENTUNA


Turebergs Åkeri AB
Kappetorpsv. 1
192 77 SOLLENTUNA


Turebergs Verkstad AB
Kappetorpsv. 1
192 77 SOLLENTUNA


K.H. Wetterlunds Åkeri AB
Kuskv. 1
191 62 Sollentuna


Stockholms Flyttningsbyrå AB
Alfta Frakt AB
Sollentunav. 15
191 35 Sollentuna


Ström, Algot Ingemar
Lövåsv. 13
191 45 SOLLENTUNA


Mikael Norell Transport
Porsv. 20
192 48 SOLLENTUNA


L & K Konsult AB
Åsgårdsv. 15
191 43 SOLLENTUNA


P Weseth Transport AB
Dragonv. 14
192 78 Sollentuna

Annons:

Information om staden Sollentuna

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Priser för åkeri och speditörer i Sollentuna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sollentuna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sollentuna.

Här hittar du mer information om staden Sollentuna.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sollentuna som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.