Åkeri och transportföretag i Södertälje

Åkerier i Södertälje

Annons:

I staden Södertälje finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Södertälje som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Södertälje.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Södertälje som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Södertälje flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Södertälje, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Södertälje

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Södertälje vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hedins Åkeri AB, Kurt
Tallv. 8
151 38 SÖDERTÄLJE


Hans Sjödins Åkeri AB
Vretensv. 5
152 57 SÖDERTÄLJE


Davéns Åkeri AB
Brunnsängsv. 32
152 42 SÖDERTÄLJE


Budforum AB
Tallv. 2
151 38 SÖDERTÄLJE


Hammar-Frakt i Södertälje AB
Förrådsv. 8
151 48 Södertälje


Täta Hus
REGEMENTSGATAN BYGGNAD 111 111
151 13 Södertälje


Foria AB
Morabergsv. 17
152 42 SÖDERTÄLJE


T.W.I.N Team AB
Högantorpsv. 101
152 95 SÖDERTÄLJE


Recycling Partner I Södertälje AB
Uthamnsv. 4
151 38 SÖDERTÄLJE

Annons:

Information om staden Södertälje

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Södertälje

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Södertälje varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Södertälje.

Här hittar du mer information om staden Södertälje.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Södertälje som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.