Åkeri och transportföretag i Sköndal

Åkerier i Sköndal

Annons:

I staden Sköndal finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sköndal som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Sköndal.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sköndal som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sköndal flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sköndal, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sköndal

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sköndal vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Änglarnas Flytt & Städ, AB
Bogårdsv. 25
128 62 SKÖNDAL


Sjölanders Kyltransport AB
Smörbrödsv. 6
128 67 Sköndal


Artur
Tårtv. 24
128 69 Sköndal


Kai Tuunainen Entreprenad AB
Bagarfruv. 82
128 66 SKÖNDAL


Servicestar AB
Nelsonstigen 2
128 66 SKÖNDAL

Annons:

Information om staden Sköndal

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Priser för åkeri och speditörer i Sköndal

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sköndal varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sköndal.

Här hittar du mer information om staden Sköndal.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sköndal som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.