Åkeri och transportföretag i Skarpnäck

Åkerier i Skarpnäck

Annons:

I staden Skarpnäck finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Skarpnäck som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Skarpnäck.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Skarpnäck som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Skarpnäck flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Skarpnäck, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Skarpnäck

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Skarpnäck vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lillebil AB
Flygfältsg. 2 A
128 30 Skarpnäck


JSB Städservice
Flygfältsg. 24
128 30 Skarpnäck


Erik K Åkeri AB
Ballongg. 3
128 33 SKARPNÄCK


T.C.S Bud
Vingg. 34
128 36 Skarpnäck

Annons:

Information om staden Skarpnäck

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Skarpnäck

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Skarpnäck varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Skarpnäck.

Här hittar du mer information om staden Skarpnäck.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Skarpnäck som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.