Åkeri och transportföretag i Skå

Åkerier i Skå

Annons:

I staden Skå finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Skå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Skå.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Skå som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Skå flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Skå, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Skå

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Skå vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Tomas Pettersson Åkeri AB
Tureholmsbacken 10
179 75 SKÅ


Isaksson Åkeri AB, M
Fågelängsv. 15 Troxhammar
179 75 SKÅ


Lejax AB
Hammarkvarnsv. 4
179 75 SKÅ


Orchis Mellangårds AB
Boställsvägen 4
179 75 SKÅ


Gs Medicin AB
Enlundav. 30 A
179 75 SKÅ


Mi Lots
Tureholmsvägen 100
179 75 SKÅ


Mälarötransport Och Service
Ekebo
179 75 SKÅ


Tk Tankbilar AB
Tureholmsbacken 10
179 75 SKÅ


Törnby Entreprenad AB
Törnby Gård
179 75 SKÅ

Annons:

Information om staden Skå

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Priser för åkeri och speditörer i Skå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Skå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Skå.

Här hittar du mer information om staden Skå.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Skå som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.