Åkeri och transportföretag i Sigtuna

Åkerier i Sigtuna

Annons:

I staden Sigtuna finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sigtuna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Sigtuna.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sigtuna som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sigtuna flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sigtuna, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sigtuna

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sigtuna vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Söderlindh, Transport AB Hans
Emunds v. 3
193 40 Sigtuna


GJ Mark & Entreprenad i Sigtuna AB
Ekuddsv. 5
193 91 Sigtuna

Annons:

Information om staden Sigtuna

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sigtuna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sigtuna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sigtuna.

Här hittar du mer information om staden Sigtuna.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sigtuna som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.