Åkeri och transportföretag i Segeltorp

Åkerier i Segeltorp

Annons:

I staden Segeltorp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Segeltorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Segeltorp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Segeltorp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Segeltorp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Segeltorp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Segeltorp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Segeltorp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Jonason Åkeri, Kent
Skrakv. 10
141 72 Segeltorp


K. Jonassons Åkeri
Skrakv. 10
141 72 Segeltorp


Johansson, Bo
G. Södertäljev. 162
141 70 Segeltorp


Wahlgren Åkeri AB
Morsstigen 8
141 71 SEGELTORP


Tommy Norlings Åkeri AB
Rödhakev. 14 B
141 72 Segeltorp


Kent Jonason Åkeri
Skrakv. 10
141 72 Segeltorp


Jivs Konsult AB
Häradsv. 193
141 72 Segeltorp


Sundberg Transport och Maskin
Drejarv. 18
141 73 SEGELTORP


Dalles Transport AB
Bergsv. 71
141 71 SEGELTORP


Caddy Transport AB
Värnv. 34
141 74 Segeltorp


Gbd Sverige AB
Drejarv. 18
141 73 SEGELTORP

Annons:

Information om staden Segeltorp

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Priser för åkeri och speditörer i Segeltorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Segeltorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Segeltorp.

Här hittar du mer information om staden Segeltorp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Segeltorp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.