Åkeri och transportföretag i Saltsjöbaden

Åkerier i Saltsjöbaden

Annons:

I staden Saltsjöbaden finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Saltsjöbaden som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Saltsjöbaden.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Saltsjöbaden som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Saltsjöbaden flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Saltsjöbaden, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Saltsjöbaden

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Saltsjöbaden vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

LGA Transport & Service AB
Vikingav. 17 B
133 33 SALTSJÖBADEN


Ot Flytt- & Lagertjänst AB
Torsv. 67
133 38 Saltsjöbaden


Håkan Qwarnström Åkeri
Dvärgstigen 4
133 38 Saltsjöbaden


Checklistan HB
Karpg. 1
133 41 Saltsjöbaden


Mag Renovering & Bygg
Karpg. 9
133 41 Saltsjöbaden


C.S Information AB
Sätrav. 20
133 38 Saltsjöbaden


Marketing Response & Transport Sweden AB
Syrenparken 1
133 35 SALTSJÖBADEN


Connection 2 Sweden AB
Skogshöjdsstigen 3
133 35 SALTSJÖBADEN

Annons:

Information om staden Saltsjöbaden

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Saltsjöbaden

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Saltsjöbaden varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Saltsjöbaden.

Här hittar du mer information om staden Saltsjöbaden.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Saltsjöbaden som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.