Åkeri och transportföretag i Rosersberg

Åkerier i Rosersberg

Annons:

I staden Rosersberg finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Rosersberg som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Rosersberg.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Rosersberg som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Rosersberg flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Rosersberg, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Rosersberg

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Rosersberg vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

ABT Bolagen AB
Järng. 12
195 04 ROSERSBERG


CEVA Logistics (Sweden) AB
Skansv. 27
195 72 Rosersberg


Horndahls Transport AB
Kungsv. 45 A
195 70 Rosersberg


Mlm Transport AB
Drottningv. 72
195 71 ROSERSBERG


Söders Schakt och Transport AB
Kungsv. 45 A
195 70 Rosersberg


Alvinx Åkeri AB
Tallbacksg. 11
195 72 Rosersberg


Brista Lantbruk & Entreprenad AB
Brista Gård
195 95 ROSERSBERG


Halldéns Hyrverk
Kungsv. 10
195 70 Rosersberg


Veddesta Transport AB
Stålg. 11 A
195 72 Rosersberg


Pv Transport & Allservice AB
Råbergsv. 10 A
195 70 Rosersberg


Craft4u AB
Metallv.
195 72 Rosersberg


Johan Baalack
Tjusta Gård
195 96 Rosersberg


Rosersbergs Åkeri AB
Hargsbro 405
195 96 Rosersberg

Annons:

Information om staden Rosersberg

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun som ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Strax utanför tätorten finns Rosersbergs slott, Anstalten Storboda, Räddningsskolan i Rosersberg.[2] och ett stort industriområde med bl.a. logistikcenter, kombiterminal och postterminal.

Yta: 183,62 hektar
Invånarantal: 1 671, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Rosersberg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Rosersberg varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Rosersberg.

Här hittar du mer information om staden Rosersberg.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Rosersberg som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.