Åkeri och transportföretag i Österhaninge

Åkerier i Österhaninge

Annons:

I staden Österhaninge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Österhaninge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Österhaninge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Österhaninge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Österhaninge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Österhaninge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Österhaninge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Österhaninge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hammarby Trailertransport AB
Åvavägen 51
137 95 österhaninge


Bilbudet i Stor-Stockholm AB
Dalarövägen 102
137 95 österhaninge


Wretmans Åkeri AB, Leif
Åvavägen 51
137 95 österhaninge


Springer Transport & Gräv AB
Mörby 17
137 95 österhaninge

Annons:

Information om staden Österhaninge

Österhaninge kyrkby ligger kring Österhaninge kyrka i Österhaninge socken på Södertörn. Bebyggelsen som bildar en småort, av SCB benämnd Österhaninge, är belägen inom Haninge kommun, i södra Storstockholm.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 131, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Österhaninge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Österhaninge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Österhaninge.

Här hittar du mer information om staden Österhaninge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Österhaninge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.