Åkeri och transportföretag i Nynäshamn

Åkerier i Nynäshamn

Annons:

I staden Nynäshamn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Nynäshamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Nynäshamn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Nynäshamn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Nynäshamn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Nynäshamn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Nynäshamn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Nynäshamn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Nynäs-Ösmo Lastbilscentral AB
Konsul Johnsons v. 4
149 23 Nynäshamn


Bentab AB
070 - 531 85 62Sverker Jonssons Åkeri AB
Smedens v. 5
149 45 Nynäshamn


Brors Åkeri
Backlurav. 117
149 43 Nynäshamn


BK Logistikkonsult AB
Oskarsg. 8 B
149 34 Nynäshamn

Annons:

Information om staden Nynäshamn

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Nynäshamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Nynäshamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Nynäshamn.

Här hittar du mer information om staden Nynäshamn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Nynäshamn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.