Åkeri och transportföretag i Nykvarn

Åkerier i Nykvarn

Annons:

I staden Nykvarn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Nykvarn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Nykvarn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Nykvarn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Nykvarn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Nykvarn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Nykvarn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Nykvarn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Steninge Schakt & Transport
G. Strängnäsv. 346
155 91 Nykvarn


Rolf Anderssons Åkeri I Nykvarn AB
Nedre Bruket
155 32 NYKVARN


Björnbergs Åkeri & Grus AB
Skäggetorp
155 93 Nykvarn


Trailerfrakt Nykvarn AB
Åsv. 1
155 32 NYKVARN


Larssons Opportunity AB
Tjäderspelsv. 1
155 30 NYKVARN


Turinge Närtransport Urban Jansson
070 - 530 88 96Mongol Altai
Petersbergsvägen 4
155 94 NYKVARN


Vekma Flytt och Transport
Tallgrindsv. 1
155 91 Nykvarn


B. Lindahls Åkeri AB
Sandtorp
NYKVARN


Ågrens Åkeri i Nykvarn AB, I
Tjäderspelsv. 27
155 30 NYKVARN


Hårdbäcks Åkeri
Sågbacksv. 4
155 93 Nykvarn


Hjalmarsson Transporter AB, Ba
Brittgårdsv. 5
155 34 NYKVARN

Annons:

Information om staden Nykvarn

Nykvarn är en tätort och centralort i Nykvarns kommun i Stockholms län i Södermanland. Orten ligger 1,5 mil väster om Södertälje.I Nykvarn finns grundskolorna Turingeskolan (F-5), Björkestaskolan (F-5) och Lillhagaskolan (6-9). Nykvarns herrgård ligger i orten som genomkorsas av Svealandsbanan

Yta: 439,33 hektar
Invånarantal: 6 497, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Nykvarn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Nykvarn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Nykvarn.

Här hittar du mer information om staden Nykvarn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Nykvarn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.